Bliv sponsor for Hillerød MTB klub


Vil du være med til at støtte vores klub økonomisk og gøre den endnu bedre, som sponsor kan du støtte klubben og dens aktiviteter.

Promovering gennem mountainbike sporten er meget attraktiv, og vi har i de seneste år set en nærmest eksplosiv interesse for mountainbike-sporten. Det har klubben også kunne mærke, og vi har oplevet en stor stigning af medlemmer, og på nuværende tidspunkt er vi næsten 150 medlemmer lige fra de yngste børn på 8 år og op til de ældste voksne på over 70 år.

Klubben er udelukkende baseret på frivilligt arbejde og klubbens medlemmer mødes 3 gange om ugen på det gamle teglværk på Frydenborgvej for at træne og køre tur i Gribskov. 

Klubben har indgået sponsoraftaler for en 3-årig periode (2022-2023-2024), og klubben har som udgangspunkt 3 forskellige sponsor-pakker, men kan også sagtens tilpasses individuel

  • Bronze: 9.000,- kr. for 3 år
  • Sølv: 15.000,- kr. for 3 år
  • Guld: 24.000,- kr. for 3 år


En sponsor-pakke giver ret til:

  • Sponsor-navn/logo på klubtøj. Dit navn bliver set når vi træner og ellers når bevæger os rundt i landet og klubbens medlemmer deltager i forskellige MTB-løb.;
  • Sponsor-navn/logo reklame på Facebook og klubbens hjemmeside (sponsor-karrusel med link til sponsors hjemmeside, som kører nederst på alle sider på hjemmesiden) 
  • Sponsor bliver omtalt i klubbens fire årlige nyhedsbreve, hvor det er muligt at komme med input/gode tilbud til medlemmerne.
  • Sponsor har mulighed for at lave specielle arrangementer/tilbud til klubbens medlemmer


Forskellen på de 3 sponsorater, ud over beløbet, er at sponsor får mere synlighed og plads til logo på klubbens tøj. Se eksempel på klubbens nye klub-tøj.Sponsorpengene bliver bl.a. brugt til løbende uddannelse af klubbens frivillige instruktører og guides, arrangementer specielt for børnegruppen samt løbende vedligeholdes af klubbens meget populære teknik-bane der er bygget på Frydenborgvej 27. 

Vil du høre mere om muligheder for at blive klub-sponsor er du meget velkommen til at kontakte klubben via nedenstående.

 ## FORM:2 ##

Sponsor

 
  
 
 


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram