Hej, vi er Hillerød MTB Klub


Om Klubben !

Hillerød MTB Klub er en mountainbike klub, hvor der er plads til alle, både børn, unge og voksne. Vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt.
Vi lægger stor vægt på det sociale samvær i klubben og vi opfordrer alle medlemmer til at støtte op om og være aktivt deltagende for at  skabe dette miljø. 
Som medlem i klubben forventes det at du bidrager og deltager i det omfang det er muligt både ift. klubbens ture men også hvis der er nogle andre opgaver, s.s arbejdsdage i klubben på klubbens teknik-bane eller lign. 

Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Klubben arrangerer også klub-ture ud af huset, bl.a andre steder i Danmark eller det kunne også være til udlandet Sverige, Polen, Tyskland.
Mindst en af disse klub-ture vil være egnet for hele familien. Værdier

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold.
Hvad enten du er ny på mountainbike eller mere garvet, har vi i klubben flere hold, så det vil være muligt at finde et hold der passer netop dit niveau. Læs mere om holdene.
Du kan følge klubben bl.a. på klubbens Facebook side og Facebook gruppe. Du kan også finde information i klubbens kalender om vores træninger, ferie-perioder samt andre vigtige begivenheder.

Klubbens medlemmer deltager også i forskellige MTB løb. Her en lille video fra HotCup i St. Dyrehave i Hillerød.  
 
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte klubben her.
 
Har du allerede været med ude og køre nogle gange og ønsker at blive medlem af Hillerød MTB klub, så kan du tilmelde dig her.
 
Vi glæder os til at se dig i klubben til en hyggelig og sjov tur i skoven og på sporet :)

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle