Rabat-aftaler.

Hillerød MTB Klub arbejder løbende på at indgå rabat-aftaler med andre virksomheder som du som medlem af klubben kan drage fordel af.

Foreløbigt er nedenstående aftaler indgået, og vi arbejder løbende på at få nye på plads. Hvis du har kendskab til nogle virksomheder som kunne tænke sig at tilbyde noget lignende er du velkommen til at kontakte klubben her.


OK-benzin/el/mobiltelefoni:

Støt Hillerød MTB Klub, hver gang du tanker 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte klubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen (Her kan du lægge dit Dankort ind). Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil evt. et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Det letteste er nok at vælge at tanke med OK-appen, den finder du i App Store eller Google Play. Det er vigtig at du i app'en under punktet Mig og Sponsorstøtte vælger Hillerød MTB Klub for at klubben modtager støtten.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Hillerød MTB Klub nu. Så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El.

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.Body SDS behandling:
Body-SDS behandling til Hillerød MTB klubs medlemmer. Harmonia Corpus tilbyder nu Body-SDS behandlinger til alle klubbens medlemmer med 100 kr. rabat på alle behandlinger.

Klinikken ligger i Hillerød centrum og du kan online booke via hjemmesiden. www.harmoniacorpus.dk

Lidt om mig:
"Jeg har over 10 års erfaring som Body-SDS behandler og har igennem en længere årrække haft et samarbejde med Sponz MTB Center, hvor Søren har henvist MTB’er med behov for behandling til mig. Jeg har for et par år siden også været med som behandler til H12 løbet i Nødebo, hvor jeg behandlede folk under selve løbet. Jeg har derfor allerede god erfaring med at behandle MTB’er hvad enten der er brug for præstationsfremmende behandling eller hvis det drejer sig om skade eller overbelastningsbehandling. 
Jeg er nu startet i klubben og cykler med om på Mandfolke holdet. Har du spørgsmål kan du altid tage fat i mig der.
Mvh
Morten Skjørbæk"

Flügger farver:

Når du har gang i maleprojekterne derhjemme, kan du som klubmedlem nu få rabat på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter foreningen. Besøg din Flügger farver butik, og angiv hvilken forening du er medlem af, inden du betaler. Så får du rabatten og klubben får foreningsstøtte retur.

Klubben har indgået en aftale med Flügger farver som betyder at du ved at handle hos Flügger farver får 20% rabat på dine køb samtidig med at du også støtter klubben med 5% af dit køb som Flügger farver støtter klubben med. Opgiv blot konto 534254 når du handler.

Du kan selvfølgelig også opnå bonus ved at handle online på flugger.dk, her skal du blot indtaste rabatkoden FA534254 inden betaling.

Du skal være opmærksom på at denne rabat kun gives i de "rene" Flügger farver butikker og ikke dem som hedder f.eks Flügger farver efterfulgt af navnet på en malermester.
For en sikkerhedsskyld kan du altid spørge i forretningen om de yder rabatten.
God fornøjelse med dine indkøb i Flügger farver og med at støtte klubben. 


Hold øje med denne side for flere rabat-aftaler.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram