Børne- og ungdomshold


Som opfølgning på seneste nyhedsbrev er alle eksisterende og nye forældre inviteret til opstarts- og forældre møde i klubben lørdag d. 19 August 2023 kl. 11.45.

Prioriter gerne dette møde så vi kan få etablere et godt fundament for vores B&U hold. Vi har behov for forældre som deltager og tager aktiv del i børnenes træning.
Dagsorden er:
- Præsentation af træner/ guides
- Hold
- Træningsforløb
- Træningstider
- Ture (vi gerne vil lave)
- Løb
- Frivillige, hjælper og nye trænere
- Trænerudvikling - og goder
- Det praktiske

Tilmeld dig gerne FB begivenhed: https://fb.me/e/3s3HXKZ6B

Mvh
B&U trænergruppen


På børne- og ungdomsholdene fokuserer vi på sikkerhed og sjov, med øvelser som sikrer dit barn bedre teknik og mere selvtillid på en MTB i skoven.

Via træning og udfordrende spor og øvelser bliver dit barn bedre på en MTB på en sjov måde. Alle skal gå hjem med et smil på læberne, selv når vejret ikke helt har været med os.
Børnene skal være fyldt 8 år for at køre med på klubben børne- og ungdomshold, og dit barn er velkommen til at komme forbi en lørdag og være med til en prøvetræning. 

Indtil dit barn er 11 år skal du som forældre køre med i skoven, på det hold som dit barn køre på.
Du skal som dit barn medbringe en MTB cykel samt en hjelm.

På de andre hold er du som forældre velkommen til at køre med de første par gange, men derefter ser vi helst, at børnene kører uden. 
Vi kører hver lørdag kl. 10:00 til 11.30. Tjek altid vores Klub kalender, da vi ofte køre andre steder en fra Hillerød.

Hvis du som forældre kunne tænke dig at være med som træner eller guide på et af holdene er du meget velkommen og det vil være en stor hjælp til den eksisterende træner/guide gruppe. 

Du er velkommen til at tage fat i en af trænere på børne- og ungdomsholdene for at høre mere. 

Hent vores Info folder om B&U.

Vi har vores egen Facebook gruppe, hvor vi oplyser om alt det vi laver, se her: https://www.facebook.com/groups/hillmtbklubbornungdom 


Medbring altid:
  • Vand til eget forbrug.
  • En pause snack. (lille stykke chokolade eller en energibar)
  • En slange, der passer til din hjulstørrelse.

Holdet udbydes: Lørdag, vi kører fra kl. 10:00 til 11.30

Sted:
Hillerød MTB Klub
Frydenborgvej 27L
3400 Hillerød
 

Hold A - De mindste

Her kører de helt nye mountainbikere.
Her er der fokus på grundpositioner, generelle grundteknikker og især tryghed på cyklen og frem for alt sjov og leg. Det er ikke et krav, at dit barn har kørt på en mountainbike for at være med her.


Hold B - Let øvet

Her kommer der lidt mere fart på, og holdet er det naturlige skridt videre efter hold 1.
Her bygger vi oven på grundpositioner. Der bliver sat flere ord på teknik og fart, men der er også plads til leg og sjov. Alderen på hold 2 spænder vidt, men vi tilpasser niveauet, så alle kan være med og får noget ud af det.


Hold C - Store børn

Her kommer der endnu mere fart på, og vi kører intervaller og laver flere udfordrende øvelser og træner sværere teknikker.
Holdet er for teknisk meget dygtige børn, der kører hurtigt. Vi træner avancerede tekniske færdigheder, høje hop og svære nedkørsler, mens vi har det sjovt sammen. 
Alderen på dette hold er meget varieret, og selvom det kræver visse færdigheder på en MTB, så tilpasser vi niveauet, så alle får noget ud af det.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram