MTB teknik banen 

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på "Hillerød MTB Klubs Teknik bane", som du finder på klubbens adresse Frydenborgvej 27 ved det gamle Teglværk i Hillerød.

 


 
Når der er træning i klubben, tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30 og lørdag fra kl. 10.00 til 11.30 er banen forbeholdt klubben og du må forvente at banen ikke kan bruges af andre end klubbens medlemmer i dette tidsrum. 

Ud over disse tidspunkter er du velkommen til at benytte banen så meget du vil. 

Det er en god ide at  holde øje med FB siden for banen, bla. med opdateringer om banen, reservationer, lukninger, arbejdsdage m.m. : https://www.facebook.com/HillMtbKlubTeknikBane 

Her ses testkørsel på banen, da tårnet lige var bygget, der er sket meget på banen siden!.

 
MTB Teknik banen bliver løbende vedligeholdt og udviklet med nye features og i 2020 blev der bygget et nyt start-tårn og i 2021 blev der lavet en ny hop-linien som ender med et gap der er 3 meter på det korteste og 6 meter på det længste. 
Banen bliver flittigt brugt både af klubbens medlemmer og andre som kigger forbi for at tage en tur på banen.
Synes du godt om vores bane og gør brug af den, må du meget gerne bidrage med et beløb til vores MTB bane kasse, så vi har midler til fremadrettet at vedligeholde banen og bygge videre på den. 
Du kan give dit bidrag via MobilePay og vi er taknemmelige for alle beløb, intet beløb er for småt, intet beløb er for stort!

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram