Nyhedsbrev nr. 4 -  December 2020 

Kære medlem.

Velkommen til årets fjerde og sidste nyhedsbrev.

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om:

- Sidste nye tiltag ift. COVID-19
- Vi kører også i juleferien
- Klubben mødte en hest
- Status fra børne- og ungdoms-gruppen
- Hoppeteknik kursus d. 19/12
- Klubture i 2021
- Generalforsamling 2020
- Bliv instruktør eller guide
- Sponsoraftale med OK
- Samarbejde med Hillerød Event 
- Medlemsundersøgelse

Sidste nye tiltag ift. COVID-19.

Klubben opdaterer løbende vores hjemmeside på www.sponzmtb.dk, når der kommer nye udmeldelser fra statsministeriet og DGI.
Du kan til hver en tid læse dem HER

Vi kører også i juleferien.

Tidligere år har klubben været lukket i juleferien, men ikke i år. Turene vil dog blive gennemført på en lidt anderledes måde.

I juleferien fra d. 19/12-20 til 2/1-21 (begge dage inkl.) vil der derfor ikke være en fast instruktør/guide tilknyttet de enkelte hold, så det vil derfor være op til de medlemmer der møder op, at fordele sig på et passende hold, og byde ind med at køre guide for et hold. HUSK stadig at overholde gældende COVID-19 anbefalinger.

Ændringerne gælder både vores voksen- og børne/ungdoms-hold.

Til hver tur vil der blive oprettet en Facebook begivenhed pr. hold, hvor man kan tilmelde sig og skrive sammen.

Følg med og tilmeld dig på klubbens FB side under Begivenheder for voksne eller Begivenheder for børn.

God jule MTB tur i skoven 

Klubben mødte en hest.

Thomas Olsen havde lørdag d. 7/11-20 aftalt at mødes i skoven med Annemette Højgaard (på hesten) hvor alle vores hold, både børn og voksne, fik nogle gode råd til hvad MTB ryttere skal gøre når vi ser/møder en hest i skoven. Det kom der bl.a. denne VIDEO ud af.

Vores møde med rytterne blev efterfølgende bragt i den lokale Hillerød Posten. DGI har også lavet en VIDEO om emnet.

 

Status fra børne- og ungdom-gruppen (B&U). 

Der sker rigtig mange ting i klubbens B&U gruppe for tiden.

Vi har oplevet en nærmest eksplosiv tilgang af børn og unge og der er nu over 60 B&U medlemmer i gruppen. Velkommen i klubben til alle nye børn og unge samt deres forældre.

Klubben har senest indgået en aftale med landevejs cykel klubben “CC Hillerød” at de i vintermånederne fra november til og med marts kan køre med på vores hold. Det har 7 børn og 3 voksne benyttet sig af og de har alle meldt sig ind i klubben for det næste halve år. Velkommen til rytterne fra CC Hillerød.

LÆS MERE FRA B&U gruppen, bla. gode råd om påklædning, lidt om snack-pauser, hold-inddeling og mere. 

Et stort TAK  skal lyde til alle i B&U træner gruppen, som får det til at ske og også tak til de forældre som hjælper til når der køres ture. 

Hoppeteknik kursus d. 19/12.

Med Hans Henrik Langkilde i spidsen og en lang række andre frivillige fra klubben har teknikbanen undergået en forvandling hen over sommeren og efteråret.
Det betyder at klubben nu kan tilbyde en opgraderet teknikbane som bl.a byder på et stort start-tårn, to hop-linjer samt en sving-linje med start fra tårnet.Med de nye muligheder på banen har Hans Henrik lavet en aftale med 
Mads Weidemann som kommer i klubben lørdag d. 19/12.

Mads vil gennemføre 2 kurser denne dag, et for vores ældste børn og et for de voksne. Her får man udviklet sine hoppe-skills og der skal 
trænes hoppeteknikkens tre fundamentale faser nemlig afsæt, airtime og landing.

Efter at kurset blev slået op gik der ikke mange minutter før alle pladser var revet væk, og det er derfor planen at klubben arrangerer et lignende hoppeteknik kursus til foråret for dem som ikke nåede det i første omgang.

Som forældre er du velkommen til at overvære undervisningen fra sidelinjen (sørg for at holde afstand, så vi overholder Corona retningslinjerne)

HUSK at du altid er velkommen til at støtte den fortsatte udvikling og vedligeholdes af banen via MobilePay 4879US (MTB bane kassen) 

Klubture i 2021.

Hvis ellers COVID-19 situationen tillader at vi tager på tur, er der arrangeret følgende klubture i 2021.

Endagstur til Vallåsen Bike Park i Sydsverige: Søndag d. 11. april 2021Mindre end to timers kørsel fra Hillerød ligger Vallåsen Bike Park i Sydsverige. 

Vallåsen Bike Park byder på nedkørsler for alle - lige fra den grønne linje "V-Line", som kan køres på en helt almindelig XC cykel, "OUA OUA" en rød flow linje med store berms og hop og den sorte "DH-sporet", som er for de mest rutinerede downhill ryttere med meget lang vandring på cyklen. Alt i alt tæller Vallåsen Bike Park 12 linjer af vekslende karakter, og er man vild med at cykle op af, kan man også tage "Uppförsleden" helt til toppen og undgå at køre i lift. 

Weekendtur til Isaberg i Sverige for hele familien : Fredag d. 30. april til søndag d. 2. maj 2021. Isaberg Sydsveriges største mountainbike destination tilbyder spor på alle niveauer - store og små, begyndere og elite, med varierende længder og forskellige sværhedsgrader. Næsten 200 km fordelt på 20 MTB-spor, pumptracks og tekniske spor fyldt med hop og rockgardens. Der er teknikområde og lift muligheder, så noget for enhver.

Derudover er der mulighed for: Rodelbane, trætop bane, forhindring bane, vandring, sauna flåde og masser af hygge.


Endagstur til Langesø MTB spor på Fyn: Søndag d. 22 august 2021.På Fyn, ca. 200 km vest fra Hillerød ligger det enestående MTB spor Langesø. Langesø byder på et meget varieret spor med sjove udfordringer for alle.

Sporet er i alt ca. 25 km langt og delt i et ca. 11 km langt "Syd spor", som er meget varieret, samt et ca. 15 km langt "Nord spor", som har flere tekniske elementer, som vi vælger at kalde SORT spor. Selve sporet bliver markeret med pæle med rutehenvisninger. I forbindelse med nogle af de tekniske udfordringer, er der lavet såkaldte "Chicken runs" eller linjer, hvor alle kan komme igennem.

Klubtur til Harzen i Tyskland: Onsdag d. 22. september til søndag d. 26 september 2021.  Klubben arrangerer i samarbejde med MTB Travels (v/ Martin Nørris) en klubtur til Harzen i 2021. Tag med på en forlænget weekendtur, hvor Martin Nørris og hans team viser os de bedste spor i området.

Harzen er et naturskønt område med masser af cykeloplevelser for vores klubmedlemmer. Vi skal cykle med udgangspunkt fra Altenau og prøve masser af udfordrende spor, vi kommer blandt andet rundt til Bad Harzburg, Schierke og Torfhaus. Området tilbyder spor på alle sværhedsgrader.

Programmet er for 3 hele dage med 1 dansk guide til rådighed på turene. Denne tur kræver en rimelig grundform, men henvender sig til alle vores hold. Turguiderne vil variere sporene i forhold til deltagernes behov.

Der er også mulighed for at køre i Bike Park i stedet for guidede ture (dette skal besluttes ved bestilling). Først og fremmest Hahnenklee, men vi kan også vælge at køre til én af de andre Bike Parks i området (Sankt Andreasberg eller Schülenberg).


Du vil i god tid få yderligere information når der åbnes for tilmeldingen til de enkelte ture, men du kan jo allerede nu begynde at planlægge hvilke ture du skal med på.  


Generalforsamling 2020.

HUSK at sætte et stort kryds i kalenderen onsdag d. 27. januar 2021, for her afholdes den årlige generalforsamling i Sponz MTB klub.

Dagsorden ifølge klubbens vedtægter:
- Valg af dirigent.
- Formandens beretning.
- Fremlæggelse af det reviderede regnskab.
- Fastsættelse af kontingent.
- Behandling af indkomne forslag.
- Valg af bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og revisor.
- Eventuelt.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, fremsættes skriftligt og sendes på mail til kontakt@sponzmtb.dk, deadline er tirsdag  d. 19. januar 2021 kl. 23:59. 

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af bestyrelsen er her en opfordring til at overveje dette, specielt hvis du er fra klubbens B&U gruppe, da denne pt. ikke er repræsenteret i bestyrelsen.

Du vil i starten af januar 2021 modtage en invitation til generalforsamlingen.
  

Bliv instruktør eller guide.

Klubben har en gruppe af frivillige medlemmer som hver uge er med til at vores medlemmer får flere MTB kundskaber og bliver guidet rundt i skoven på vores ture.
Hvis du tænker at det lyder som noget du kunne tænke dig, enten fordi du kan instruere andre ift. f.eks teknisk kunnen på MTB eller du kender skoven og gerne vil være guide (vise vej) for nogle af vores hold, så er du meget velkommen.

Vi har planlagt et træner og guide online møde d. 13. januar 2021 kl. 19.00, hvor du er velkommen til at deltage for at høre mere. 
Hvis du tænker at det vil du gerne være en del af, så er du velkommen til at kontakte Thomas Olsen eller Stig Buchard for at høre mere om mulighederne.
  

Sponsoraftale med OK. 

Støt Sponz MTB Klub, hver gang du tanker brændstof.

Klubben har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte klubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen (Her kan du lægge dit Dankort ind). Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Du kan HER LÆSE mere om OK aftalen og klubbens andre rabat-aftaler. 

Samarbejde med Hillerød Event.

Vær med til at gøre Hillerød by ekstra hyggelig, og tjen samtidig penge til klubben.Sponz MTB Klub, har indgået en aftale med Hillerød Event, om at man kan tage vagter ved skøjtebanen på torvet i Hillerød og dermed være med til at bakke op om forskellige events i Hillerød og derudover tjene penge til klubben. 

Skøjtebanen følger alle retningslinjer ift. COVID-19 og kan derfor holde åbent helt frem til marts 2021, og der er mange vagter der kan vælges imellem. 

Du kan her LÆSE MERE om hvordan du kommer i gang. Har du spørgsmål til hvordan du kommer i gang, er du velkommen til at skrive en mail til BogU@sponzmtb.dk

Medlemsundersøgelse.

Klubben har nu over 190 medlemmer og bestyrelsen vil i den forbindelse gerne gennemføre en medlemsundersøgelse. Får du som medlem det ud af klubben som du havde regnet med og forventet, eller er der nogle områder du tænker kan ændres eller forbedres. Eller har du nogle gode ideer til nye tiltag som klubben kunne indføre.

Du vil derfor i den nærmeste fremtid modtage en mail med et link til undersøgelsen og vi vil sætte stor pris på om du vil bruge de 5-10 minutter det tager at gennemføre undersøgelsen. 

Der vil blive trukket lod om 3 præmier mellem alle indsendte undersøgelser .

 

Sammen skaber vi 

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig og hyggelig jul  og et godt, corona-frit og lykkebringende nytår .

Som altid kan du holde dig opdateret via klubbens facebook grupper, Voksne, B&U og Mandfolk

 

Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os. 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram