Nyhedsbrev nr. 2 - 2023

Kære medlem.   

Her på falderebet, inden sommer-ferien starter for mange, får du her et nyhedsbrev fra klubben, hvor du kan læse mere om:
- Velkommen til nye medlemmer
- Stemning fra klub-turen til Isaberg
- Kør en is inden sommerferien
- Status fra B&U gruppen
- Status fra Mandfolk
- Brug klubbens hjemmeside 
- MTB Maraton 2023
- HUSK klubbens sponsorer


Velkommen til nye medlemmer  
Siden sidste nyhedsbrev i marts har klubben fået hele 27 nye medlemmer, rigtig dejligt at se jer alle.

De er Michael Skovdal-Olsen, Jan Lind-Hansen, Kristian Westh, Tom Hansen, Jonas Juul-Larsen, Casper Hansen, Jesper Vinterberg, Thomas Teglmand, Peter Frederiksen, Michael Hansen, Eskild Lange Wollesen, Kristian Ilic, Ole Jørgensen, Tim Hansen, Lars Erikson, Peter Krieger Boll, Helle Overgaard, Svend Blitskov, Oscar Andersen, Jens Brøgger, Martin Søby, Peer Truelsen, Martin Würtz, Thor Østergaard, Jeanett Wibroe og Jesper Winstou.  

Hjerteligt velkommen i klubben.   


Stemning fra klub-turen til Isaberg.
Endnu en klub-tur til Isaberg er vel overstået. 32 medlemmer havde valgt at tage med på tur og med et fantastisk solskins vejr i Isaberg var der dømt sprøde spor over hele linjen.
Vi fik alle kørt en masse MTB i løbet af weekenden, både på teknik-banen, down-hill og trail. Og ret så vigtigt have maden på resortet fået en upgrade, tak til Ulla for at arrangere og følge op med resortet. 

Vi lader billederne tale for sig selv, og har allerede næste års tur i støbeskeen. Du kan finde flere billeder fra turen  FB

  

  

HUSK at klubben også arrangerer en tur til Silkeborg i september og selvom tilmeldingsfristen er ovre, så kan det være at der stadig er plads på hotellet, så hvis du er interesseret så tag fat i Lars Ryberg. 
Mere information om turen på FB.

Kør en is inden sommerferien.

Sommerferien sættes i gang ved at klubben lørdag d. 24/6 byder på en is efter vores tur i skoven. Vi mødes ved teknik-banen hvor MTB-Tours sørger for at der er is klar.

Derefter vil der i sommerferien fra søndag d. 25/6 til søndag d. 6/8 ikke være en fast instruktør/guide tilknyttet de enkelte hold, så det vil derfor være op til de medlemmer der møder op, at fordele sig på et passende hold, og byde ind med at guide et hold.Ændringerne gælder både klubbens voksen- og børne/ungdoms-hold. Første træning efter sommerferien er tirsdag d. 8/8 for voksen holdene og lørdag d. 12/8 for B&U holdene.  

I ønskes alle en god sommerferie med dejligt vejr og gode ture på MTB'en.  

Status fra B&U gruppen.

Hillerød MTB Klub har lige være vært ved et cykelløb, Børne-Tour søndag d. 18/6, som blev arrangeret i samarbejde med DCU og CC Hillerød. Ca. 200 fremmødte børn i alderen 3-15 år havde en dejlig dag og en god oplevelse omkring klubbens teknik-bane. Der blev ved denne lejlighed uddelt B&U klub-flyer til mange af de fremmødte børn. Stort tak til alle hjælpere som var med til at gøre det muligt   .

    

Du kan se mere fra arrangementet på denne side

Foråret har være præget af meget lavt fremmøde blandt klubbens børn og unge. Vi kunne ønske os et større og mere stabilt fremmøde. Vi har også været presset på antal af trænere til rådighed. Derfor er der i øjeblikket sat en aldersbegrænsning og et ønske om at der er forældre med som bagtrop på ture for de mindste. Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at tilbyde hold til børn under 8 år. Hvis der kommer forældre, som gerne vil opstarte et mindre børnehold, vil vi stå klar med åbne arme og tilbyde hjælp, støtte, træner-kursus mv. 

For at tiltrække flere børn og få flere B&U-trænere, har der være tale om at hyrer evt. dygtige engageret unge. Hvis I kender en sådan må I meget gerne henvende jer til B&U (Dan eller Palle). 

Kort efter sommerferien vil der blive afholdt forældemøde og opstart også for de børn som har vist interesse ved Børne-Tour løbet. Mere info følger vedr. dette.

Status fra Mandfolk.

Vi startede op lørdag d 15/4 med ikke mindre end 35 mandfolk, hvor af de 30 var nye og 5 var gamle kendinge   Morten og jeg havde et håb om at ca. halvdelen ville fortsætte og på sigt melde sig ind. Det mål er til fulde blevet indfriet, da der pt er 23 af de “nye” der har meldt sig ind     

Vi havde meldt ud at vi ville køre mandfolk indtil sommerferien, hvorefter “mandfolk” så skulle overgå til Bike 15-20, alt efter hvor de passede ind, men da det er de Vildeste og Sejeste Mandfolk vi har med at gøre, har vi, i samråd med vores seje hjælpere Martin J, Sonny, Thomas, Lars R, Bo, Ahmet og Jan  J., besluttet at Mandfolk på MTB fortsætter efter sommerferien   

Da vi havde lidt penge tilbage fra “Bevæg dig for livet” besluttede vi, sammen med Lars C, at lave en lille udflugt, idet Lars og hans søde kone Vibeke tilbød at vi måtte benytte deres dejlige sted ved Solbjerg Engsø til et lille grill arrangement.

   

Det blev så lørdag d 17/6 at vi rullede ind hos Lars og Vibeke med 20 mandfolk til et hyggeligt arrangement med pølser og drikke    (alkoholfri øl venligst sponseret af Peer Truelsen https://oelbutikken.dk/, tak Peer   ) Vi startede med at cykle ca. 1 time, hvorefter vi hyggede spiste og drak (bøvs) for så at køre retur til klubben, tak for jer gutter i er for seje        

Vi ser frem til at se jer alle igen efter sommerferien   

De bedste sommerferie hilsner til alle fra Morten N og Mogens samt resten af mandfolke teamet.

Brug klubbens hjemmeside.

HUSK at du ud over opdateringer og begivenheder på klubbens Facebook grupper også kan følge med i klubbens aktiviteter på vores hjemmeside.


MTB Maraton 2023.

Ligesom sidste år bliver der igen i år mulighed for at køre MTB løb i skovene omkring Hillerød, nemlig i årets udgave af MTB Maraton der afholdes søndag d. 1 oktober.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://mtbmaraton.dk/

Der er allerede 10 friske ryttere fra klubben der har tilmeldt sig, du skal da også med   


HUSK klubbens sponsorer

Husk at have klubbens sponsorer i dine tanker, hvis du skal have fikset noget. 

Klubbens tøj-sponsorer er:

- Malerfirmaet Morten Nannberg
- IT Eksperten
- Fysioterapien i Centrum
- Brønshøj Kloak
- Nybolig Hillerød
- Peak Physique
- Bad dog Creative
- CE Service

Du kan se klubbens rabataftaler med vores andre samarbejdspartnere her


Nyttige MTB-links.

Spor-guide med oversigt og test af spor i Danmark, læs mere her.
MTBX - Mountainbike Magasin på nettet, læs mere her
Cykelstart - Tests, artiker og guides , læs mere her
MTB løb, events og arrangementer, læs mere her
DGI Mountainbike, læs mere her


Har du input til kommende nyhedsbreve eller savner du noget information må du endelig tage kontakt til bestyrelsen, du er også velkommen til at skrive en mail på kontakt@hillmtbklub.dk

Hold øje med klubbens facebook grupper Voksne, B&U og Mandfolk hvor der løbende kommer nye informationer.

Husk at du med dit engagement, involvering og gode ideer er med til at forme klubben.

Bestyrelsen ønsker dig en fantastik sommer       


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram